You are currently viewing DJI AGRAS T30

DJI AGRAS T30

Agras T30 felszállási súly 66,5 kg (a tengerszint közelében) típus drón füstölő mezőgazdaság Maximális repülési sebesség 10 m / s (jó GNSS jel) Normál üzemi hasznos teher 30L / 30kg Származási hely Guangdong, Kína (szárazföld) súly (akkumulátor nélkül) 26,4 kg Erő T30 29000mAh akkumulátor Maximális permetezési szélesség 4 – 9 m vízálló IP67

Az Agras T30 mezőgazdasági drón 30 kg-os nagy teherbírású permetező drón hatékonyabbá teszi a permetezését. Az új dróntest hatékonyabban biztosítja a növényvédőszer-permetezést. Az Agras T30 mezőgazdasági drón alkalmas nagy gazdaságok permetezésére.

A T30 30 kg-ra növelte a növényvédő drón maximális terhelését így a szántóföldi növényvédelem hatékonysága új magasságot ér el.

Az új branch-to-target technológia beállíthatja a gépkar dőlésszögét így ferde szögben permetezheti át a vastag lombkoronát, hogy a folyékony gyógyszer egyenletesen tapadjon felfelé és lefelé és a cseppek száma 100% -kal növekedjen. Az intelligens mezőgazdaság felhőalapú térképezés segítségével kezelheti mobiltelefonján a 3D digitális gyümölcsösöt, megkönnyítve ezzel a digitális mezőgazdaság elindítását.

Az új 16 fúvókaelrendezés tovább fejleszti a cseppfújást. A független frekvenciaátalakítás vezérléséhez 8 szolenoid szelepkészlettel van ellátva az egyenletes szórás érdekében. A vízszintesen szemben lévő hathengeres kettős dugattyús szivattyúk nagy teljesítményt nyújtanak a permetezéshez és akár 8 liter / perc áramlási sebességet is képesek biztosítani.

A T30 30 kg-os vegyszeres dobozzal van felszerelve az optimális permetszélesség 9 méterre nőtt, a szántóföldi permetezés hatékonysága eléri a 240 mu / h-t, így hatásfok pedig 33,3% -kal nőtt.

Az új gömbös radarrendszer képes érzékelni az akadályokat minden környezetben, minden időjárási helyzetben és minden látószögben por és a fény behatások ellenére. Feladata az akadályok automatikus kikerülése és a talaj követése a műveletek biztonságának teljes garantálása érdekében.

A T30 kettős FPV kamerával van felszerelve. Az első és a hátsó kép egy pillanat alatt tiszta és a repülés állapotát helyzetéét pontosan láthatja. Ugyanakkor a nagy fényerejű reflektor megduplázza az éjszakai látási hatást így több éjszakai műveletet végezhet.

Származási hely: Guangdong, Kína
Típusszám: Agras T30 permetezés Drone
Anyag: Műanyag
Normál üzemi hasznos teher: 30L/30kg
Súly: 26,4 kg
Max. Felszállás súlya: 66,5 kg
Maximális repülési sebesség: 7 m/s
Max szélsebesség: 8 m/s
Maximális repülési magasság: 4500 m
Üzemhőmérséklet: 0℃ ~ 45℃

 
Árajánlatot kérek!